Almanya Sel / Almanya'da meydana gelen sel felaketinde en az 81 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi kayboldu.. Alman'yada günlerdir yağan yağmurun ardından özellikle güney ve doğu kesimlerinde yer yer sel baskınları görülüyor. Bazı yerlerde barajlar taşma sınırına geldi, caddeleri sular kapladı, tarım alanlarını sel vurdu. Almanya'nın polonya sınırı yakınlarındaki bölgeyi etkileyen sel önlenemezse, ülkede son 200 yılın en büyük felaketi yaşanacak. Almanya'da yaşanan sel felaketi nedeniyle ölü sayısındaki artış devam ediyor. Orta avrupa ve almanya selle boğuşuyor.

Günlerdir devam eden yağışlar ülkede sel tehlikesini de beraberinde getirdi. Evler çöktü, 33 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişinin de kayıp olduğu bildirildi. Sel nedeniyle sular altında kalan yerleşim birimlerinde binlerce kişi tahliye edildi. Başbakan merkel felaket bölgesini ziyaret etti. Alman basınında yer alan haberlerde olay nedeniyle 30 kişinin kayıp olduğu belirtildi.

Zvaif7o0g2vo0m
Zvaif7o0g2vo0m from www.balkan7.com
Saksonya anhalt eyaletinde selin çok ciddi seviyede olduğu öğrenilirken, durumun çok kısa sürede daha da. Almanya'da şiddetli yağmurun neden olduğu sel nedeniyle 6 bina çöktü. Almanya'nın yanı sıra i̇sviçre'de de yağışlar büyük zarar verdi ve halen de devam ediyor. Almanya'da bazı yerlerde barajlar taşma sınırına geldi, caddeleri sular kapladı, tarım alanlarını sel. Almanya ve i̇sviçre'de hafta boyunca süren yağışlar kara ve demiryollarını kullanılamaz hale getirdi; Almanya sel haberleri, fotoğrafları ve videoları. Almanya hükümet sözcüsü steffen seibert, başbakan angela merkel'in yarın sel felaketinin yaşandığı bölgeye gideceği ve incelemelerde bulunacağını ifade etti. Almanya'da ve doğu avrupa'da meydana gelen sel felaketi sonucu on kişi hayatını kaybetti.

Almanya'nın güneybatısında etkili olan yağışlar hayatı felç etti.

Almanya hükümet sözcüsü steffen seibert, başbakan angela merkel'in yarın sel felaketinin yaşandığı bölgeye gideceği ve incelemelerde bulunacağını ifade etti. Almanya'nın yanı sıra i̇sviçre'de de yağışlar büyük zarar verdi ve halen de devam ediyor. Almanya'nın dresden kentinde, su taşkınlarına karşı kum torbalarıyla barikat kuruldu. Günlerdir devam eden yağışlar ülkede sel tehlikesini de beraberinde getirdi. Mercedes sec sel amg germany abandoned. Almanya'da birkaç gündür etkili olan şiddetli yağışlar, büyük maddi hasara yol açarken, bavyera eyaletinde felaket alarmı verildi. Almanya'da şiddetli yağmur ve fırtına su baskınlarına ve ağaçların devrilmesine yol açtı. Yoğun yağışla birlikte 6 bina çökerken, 33 kişinin de hayatını kaybettiği açıklandı. 3 ölü, onlarca yaralı almanya'nın güney batısında etkili olan aşırı yağışlarda oluşan sellerde 3 kişi hayatını. Almanya ve i̇sviçre'de hafta boyunca süren yağışlar kara ve demiryollarını kullanılamaz hale getirdi; Yoğun yağışlar batı avrupa'da ulaşımı felç etti. Evler çöktü, 33 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişinin de kayıp olduğu bildirildi. Almanya'nın güney batısındaki baden württemberg ve bavyera eyaletlerinde etkili olan yağış ve sel nedeniyle 4 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi de…

Almanya'nın yanı sıra i̇sviçre'de de yağışlar büyük zarar verdi ve halen de devam ediyor. Günlerdir devam eden yağışlar ülkede sel tehlikesini de beraberinde getirdi. Almanya'nın güneybatısında etkili olan yağışlar hayatı felç etti. Almanya'da birkaç gündür etkili olan şiddetli yağışlar, büyük maddi hasara yol açarken, bavyera eyaletinde felaket alarmı verildi. Almanya'da yaşanan sel felaketi nedeniyle ölü sayısındaki artış devam ediyor.

6 Wxjvpj467etm
6 Wxjvpj467etm from gdb.voanews.com
Almanya'da şiddetli yağmurun neden olduğu sel nedeniyle 6 bina çöktü. Almanya'da şiddetli yağmur ve fırtına su baskınlarına ve ağaçların devrilmesine yol açtı. Almanya'da özellikle doğu ve güney bölgelerindeki nehir ve derelerin su seviyeleri yükseldi. 25 evin daha çökme tehlikesi var. Almanya'da meydana gelen sel felaketinde en az 81 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi kayboldu. Bavyera eyalet hükümeti sel felaketiyle ilgili kriz masası kurdu. Başbakan merkel felaket bölgesini ziyaret etti. Almanya hükümet sözcüsü steffen seibert, başbakan angela merkel'in yarın sel felaketinin yaşandığı bölgeye gideceği ve incelemelerde bulunacağını ifade etti.

Almanya hükümet sözcüsü steffen seibert, başbakan angela merkel'in yarın sel felaketinin yaşandığı bölgeye gideceği ve incelemelerde bulunacağını ifade etti.

Almanya'da günlerdir devam eden olumsuz yağışlar ülkede sel tehlikesini de beraberinde getirdi. Almanya'da birkaç gündür etkili olan şiddetli yağışlar, büyük maddi hasara yol açarken, bavyera eyaletinde felaket alarmı verildi. Alman'yada günlerdir yağan yağmurun ardından özellikle güney ve doğu kesimlerinde yer yer sel baskınları görülüyor. Haberlerdünya haberleri almanya'yı sel aldı. Yoğun yağışla birlikte 6 bina çökerken, 33 kişinin de hayatını kaybettiği açıklandı. Dün gece altı bina çökerken, 33 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Başbakan merkel felaket bölgesini ziyaret etti. Almanya hükümet sözcüsü steffen seibert, başbakan angela merkel'in yarın sel felaketinin yaşandığı bölgeye gideceği ve incelemelerde bulunacağını ifade etti. Almanya'nın güneyinde etkili olan fırtına ve selde dört kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Evler çöktü, 33 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişinin de kayıp olduğu bildirildi. Almanya'da özellikle doğu ve güney bölgelerindeki nehir ve derelerin su seviyeleri yükseldi. Almanya'da bazı yerlerde barajlar taşma sınırına geldi, caddeleri sular kapladı, tarım alanlarını sel. Almanya'da yakın tarihin en büyük sel felaketi yaşandı.

Haberlerdünya haberleri almanya'yı sel aldı. Almanya'da şiddetli yağmur ve fırtına su baskınlarına ve ağaçların devrilmesine yol açtı. Almanya'nın polonya sınırı yakınlarındaki bölgeyi etkileyen sel önlenemezse, ülkede son 200 yılın en büyük felaketi yaşanacak. Almanya'da yaşanan sel felaketi nedeniyle ölü sayısındaki artış devam ediyor. Almanya'nın yanı sıra i̇sviçre'de de yağışlar büyük zarar verdi ve halen de devam ediyor.

T6qllnggqzd5pm
T6qllnggqzd5pm from www.cumhuriyet.com.tr
25 evin daha çökme tehlikesi var. Almanya ve i̇sviçre'de hafta boyunca süren yağışlar kara ve demiryollarını kullanılamaz hale getirdi; Bavyera eyalet hükümeti sel felaketiyle ilgili kriz masası kurdu. Almanya sel haberleri, fotoğrafları ve videoları. Almanya'da yaşanan sel felaketi nedeniyle ölü sayısındaki artış devam ediyor. Baden württemberg ve bavyera eyaletlerinde birçok ev ve işyeri sular altında almanya'da sel felaketi: Almanya'da bazı yerlerde barajlar taşma sınırına geldi, caddeleri sular kapladı, tarım alanlarını sel. 3 ölü, onlarca yaralı almanya'nın güney batısında etkili olan aşırı yağışlarda oluşan sellerde 3 kişi hayatını.

Almanya'nın yanı sıra i̇sviçre'de de yağışlar büyük zarar verdi ve halen de devam ediyor.

Alman'yada günlerdir yağan yağmurun ardından özellikle güney ve doğu kesimlerinde yer yer sel baskınları görülüyor. Bavyera eyalet hükümeti sel felaketiyle ilgili kriz masası kurdu. Almanya'da birkaç gündür etkili olan şiddetli yağışlar, büyük maddi hasara yol açarken, bavyera eyaletinde felaket alarmı verildi. Orta avrupa ve almanya selle boğuşuyor. Baden württemberg ve bavyera eyaletlerinde birçok ev ve işyeri sular altında almanya'da sel felaketi: Başbakan merkel felaket bölgesini ziyaret etti. Almanya'da bazı yerlerde barajlar taşma sınırına geldi, caddeleri sular kapladı, tarım alanlarını sel. Yoğun yağışlar batı avrupa'da ulaşımı felç etti. Son 200 yılın en şiddetli yağışları almanya'nın yarısını göle çevirdi. Almanya'nın güneybatısında etkili olan yağışlar hayatı felç etti. Almanya'nın polonya sınırı yakınlarındaki bölgeyi etkileyen sel önlenemezse, ülkede son 200 yılın en büyük felaketi yaşanacak. Alman basınında yer alan haberlerde olay nedeniyle 30 kişinin kayıp olduğu belirtildi. Mercedes sec sel amg germany abandoned.